Hoopers

Hoopers is een uitdagende nieuwe hondensport die gebaseerd is op het afleggen van een parcours, waarbij de hond wordt rondgestuurd, terwijl de handler in een centraal gelegen handler's vak, de aanwijzingen geeft. Bij het aanleren wordt er gebruik gemaakt van target training en wordt er veel beloond met voer en spel.

Wil je kennismaken met deze leuke sport, ben je van harte welkom om naar een training te komen kijken.Voor wie is het geschikt


Vind je het leuk om samen met je hond te werken? Samen actief te zijn in een sport waarbij je de hond op steeds grotere afstand rond kan sturen, dan is hoopers iets voor jou! Voor de recreatieve deelnemer is het een leuke actieve sport, waarin team werk voorop staat, voor de sportieve deelnemer kan het een uitdaging zijn om een parcours zo snel mogelijk en zonder fouten af te leggen.

Hoopers is een volwaardige opzichzelfstaande sport geschikt voor alle honden van iedere leeftijd en toegankelijk voor een zeer brede doelgroep. Dit vanwege de minimale belasting van zowel handler als hond.
Voor personen met een beperkte mobiliteit kan deze sport heel geschikt zijn, zij leren hun hond op afstand te werken met minimale belasting van zichzelf.
Hoopers kan worden gebruikt om jonge honden voor te bereiden op bv. agility en is tevens een geweldige sport voor honden die door ouderdom of blessures niet meer kunnen deelnemen aan bepaalde andere sporten.

Trainen bij Fast - Focus

Beginners:
De focus ligt bij deze cursus op het aanleren van de toestellen. Daarna worden de toestellen gecombineerd in eenvoudige, korte parcoursen.
Gevorderden:
De uitdaging van deze cursus is de hond op grotere afstand van de baas steeds zelfstandiger een parcours af te laten leggen. Ook worden de handlers vaardigheden uitgebreid.
Wedstrijd groep:
Hier zullen de hond en handler's vaardigheden geperfectioneerd worden. Ook zal er ervaring opgedaan worden in het rondsturen met behulp van bestaande wedstrijd parcoursen. Samen zoeken naar oplossingen, elkaar coachen en stimuleren is het hoofddoel tijdens deze cursus.
Een workshop op locatie?
Dat kan ook!
Voor meer informatie, mail me.
© Fast - Focus | Design door MB